Behöver du hjälp

Så här beställer du

Steg 1: Gör en beställning

Du genomför beställning helt själv. Välj en produkt och lägg till den i din kundvagn genom att klicka på kundvagnen. Produkten läggs sedan automatiskt till din beställning.

Steg 2: Gå till din kundvagn

När du har handlat färdig, klicka på kundvagnens symbol / ikon (längst upp till höger på varje sida) för att öppna ett litet fönster. Klicka sedan inuti fönstret på kassan för att börja slutföra beställningen.

Steg 3: Kontrollera din beställning

Först får du en översikt över alla produkter i din kundvagn. Om allt är korrekt, slutför beställningen genom att klicka på orderfärdighetsknappen

Steg 4: Slutför din beställning

Ange detaljerna i din faktura och välj en betalningsmetod. Efter att du accepterat våra allmänna villkor, klicka på "avsluta beställning" -knappen. Beroende på vilken betalningsmetod du väljer kommer du att eftersändas till din banks hemsida eller betalningsmetod.

Råd: Se till att skapa ett konto

När du skapar ett konto är det väldigt enkelt att spåra status för din beställning. Du kommer också att se en översikt över tidigare beställning och fakturor. Du behöver inte skapa ett konto, men det är väldigt användbart.

Råd: prenumerera på vårt nyhetsbrev

Under beställning får du möjlighet att registrera dig direkt till vårt nyhetsbrev. Det kostar inte mer tid eftersom vi använder din faktureringsinformation för att registrera dig. Genom ett månatligt e-mail kommer vi att hålla dig informerad om alla utvecklingar, nya produkter och speciella vecko-erbjudande. Dina personuppgifter lämnas inte till tredje part.

Steg 5: Du kommer att få ett bekräftelsemail

Efter beställning skickar vi dig en bekräftelse via e-post. Så snart vi mottar ett meddelande via vår betalningsleverantör Multisafepay att beställningen har betalats, kommer vi att förbereda din beställning för frakt. Vi kommer därför att hålla dig informerad om leverans-status via e-post. Om du har ett konto kan du också spåra efter din leverans- status i ditt konto.

Mer information om beställningsprocessen

Levereras gratis till ditt hem

Ditt paket på Bilforbarn.se levereras alltid gratis (hemma) i Storbritannien. Detta gäller alla beställningar från ett batteri till en elbil för barn.

Priserna är inklusive moms

Alla priser i vår webbshop inkluderar moms. På fakturan du får är priset inkluderat och är exklusive moms. Om du bor i utlandet och har ett giltigt momsnummer kan du välja ett kommersiellt köp och ange ditt företagsuppgifter (giltigt momsnummer). Efter att systemet har verifierat det (ca 5 sekunder) är det möjligt att beställa från oss utan moms.

Spårning 

track

Efter beställning får du en digital faktura via e-post och efter några timmar senare får du en spårningskod. Med den här koden kan du enkelt följa framstegen i leveransen av din beställning. Nedan följer en förklaring av stegen i leveransen av ditt paket.

1. Du kommer att få spårningskoden från oss: (exempel) 3SMYPA480617 från PostNL

2. Du kan enkelt ange denna kod på transportörens hemsida: https://www.postnl.nl/en/

3. Ange koden i "Spårningskod (3Sor KG)", välj landet i "destination" och skriv in din kod i "Postnummer" och klicka sedan på Spåra.

4. Du kommer nu att se en flik med detaljerna i ditt paket, till exempel: vikt, mått och status om var ditt paket är just nu.

5. Ett paket levereras normalt inom 3-4 arbetsdagar om det beställs på en arbetsdag före kl 16:30. Meddelandet fungerar inte på helgerna.

6. Om ett paket kontrolleras av tullen, kommer detta att leda till en fördröjning på cirka 1-2 arbetsdagar.