Sekretesspolicy

Vi är engagerade i att skydda din integritet online.

Vi förstår att du inte vill att dina personliga uppgifter du ger oss distribueras urskillningslöst och denna policy förklarar hur vi samlar in information om dig, vad vi gör med den och vad du har kontroll över.

Vilka vi är?

Hemsidan ägs av Prijstechnisch B.V., som ansvarar för att samla in uppgifterna.

Personuppgifter vi kan samla om dig

Vi kan endast tillhandahålla de varor och tjänster som beställts av dig om du ger oss dina personuppgifter. För att tillhandahålla dessa tjänster samlar vi personuppgifter om dig, till exempel: ditt namn, adress, e-postadress.

Vi använder de uppgifter du tillhandahåller för de ändamål som beskrivs i denna sekretesspolicy som du godkände när din data erhölls.

Dina personuppgifter kommer att användas för att tillhandahålla information, varor och tjänster som erbjuds via vår hemsida till dig, för fakturering och orderuppföljning.

Vi kan använda din personliga information för att skicka information om våra produkter och tjänster som du har begärt från oss genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Vid något tillfälle kan du be oss att sluta använda dina personuppgifter för direkt marknadsföring. Du kan välja bort att ha marknadsföringskommunikation från oss genom att använda avbeställningsfunktionen i slutet av marknadsföringens e-post eller på sidans nyhetsbrev i butiken.

Dina rättigheter

Om du är oroad över dina uppgifter har du rätt att begära tillgång till de personuppgifter som vi kan behålla eller behandla om dig.

Säkerhet

Vi lägger stor vikt vid säkerheten för all personlig identifierbar information som är associerad med våra användare. Vi har säkerhetsåtgärder på plats för att försöka skydda oss mot förlust, missbruk och ändring av personlig information under vår kontroll. Vi kommer att använda tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter, till exempel:

- Åtkomst till ditt konto styrs av lösenord och användarnamn som är unika för dig.

- Vi lagrar dina personuppgifter på säkra servrar.

- Betalningsuppgifter krypteras med SSL-teknik.

Du bör komma ihåg att inlämning av information via internet är aldrig helt säker. Vi kan inte garantera informationssäkerheten medan den är i övergång via internet och sådan inlämning är på egen risk. Allt vi kan göra är att använda alla våra rimliga ansträngningar för att skydda dina data och se till att vi upprätthåller en pålitlig och säker miljö för att kunna använda dina data. Det är rekommenderad att stänga webbläsaren när du har avslutat din användarsession för att hjälpa andra att inte få tillgång till din personliga uppgifter om du delar dator med någon  eller använder en dator på en allmän plats.

Våra kontaktuppgifter

Vi välkomnar din feedback och frågor. Om du vill kontakta oss, skicka ett mail till contact@bilforbarn.se eller skriv till oss på Prijstechnisch B.V.

Vang 16

4661 TX Halsteren

Nederländerna

CoC-nummer: 61748927

Momsnummer: NL854472204B01

E-post: customerservice@prijstechnisch.com

Tel: